tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ylläripaketti SNY:ltä ja omia tekeleitä

Viime viikolla tuli ylläripaketti SNY:ltäni. Sopii minulle kuin nappi silmään! :) SNY:ni oli kirjoittanut hauskan kirjeen postit-lapuille, nauratti ihan lukea ja sai hyvän mielen.



Paketista paljastui kotimainen huopainen pannunalunen, juuri minun väreissäni, sekä söpö mansikkakassi. Tuollaisille kestokasseille on aina käyttöä ja olenkin joskus jollakulla nähnyt ja ihastellut tuollaista. Tänään tuli myös ilmoitus viimeisestä SNY-paketista. Ihanaa on ollut olla mukana, varmasti lähden uudestaan mukaan!

Omalla käsityöaherrusrintamalla on ollut jokseenkin hiljaista, joitakin villasukkia kevään aikana valmistui, mutta empä ole niistä muistanut ottaa kuvia. Tällähetkellä aikaa vievät remontti ja aikaa PITÄISI viedä myös graduni...tosin hiukan on jäänyt taustalle. Puikoilla on menossa ystäväni lokavauvalle unipussi Kauneimmat käsityöt (6/2011) ohjeilla.




Lisäksi väkerrän heinäkuussa naimisiinmenevälle toiselle ystävälleni sukkanauhoja kaksin kappalein. Juhannuksena pitäisi sovitella jalkaan, toivottavasti tykkää. Olen tehnyt aiemmin hiuskoristeita samalla idealla ja ystäväni kyseli jo parisen vuotta sitten josko hänelle koristelisin sukkanauhat. Kaksi sen vuoksi, että saa säilyttää yhden itsellään kun toinen viskataan tulevalle morsiammelle. Hääjuhlan väreinä ovat valkoinen, vihreä ja ruskea. Toki sitä jotain sinistä piti laittaa joukkoon.





Kylmä ja tuulinen päivä, olipa jossain satanut jopa lunta. Itse lähden käymään kaupoilla ja luulempa sitten että keitän teetä, nappaan kissat ja koiran kainaloon ja löhöilen viltin alla sohvalla. Mitäs muutakaan lomalainen tekisi!

4 kommenttia:

  1. Koska postin mukaan et ole vielä hakenut pakettiasi, kirjoitan vielä tämän kommentin nimettömänä. Olipa hyvä että pannulappu ja kestokassi olivat mieleiset, yön sekoiluista ja post-it lapulle kirjoittamastani kirjeestä huolimatta :D Joskus vaan se mopo tuntuu karkaavan käsistä :D Toivottavasti tykkäät myös viimeisimmästä paketistasi <3

    VastaaPoista
  2. Oli tosiaan tarkoitus hakea paketti, mutta enpä mie sitten enää kauppareissun jälkeen sitä muistanutkaan..huomenna sitten :)

    VastaaPoista
  3. Ihana ylläri.

    Ja kauniin näköinen unipussi tuloillaan!

    Eiköhän sukkanauhoista pidä. Kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloisen herttaiset sukkanauhat! Lämmin unipussi pienelle, herttaista. Soman muistamisen on SNY:si lähettänyt. Sukkanauha on herttainen lahjaidea, myös AVIOMIEHILLE. Sisareni mies sai joululahjaksi neulomani villasukat ja sukkanauhan, molemmat tykkäsivät!

      Poista