maanantai 12. toukokuuta 2014

Paketteja

Rakastan ihan hirmusesti tehdä kauniita paketteja. Mieheni ottaisi mielellään vaikka muovipussin lahjakassiksi ja nauraa minun nyherryksilleni..tosin välillä kiroaakin kun niitä tehdään viime tingassa.

Saan itse jotain kummalista tyydytystä kun katson valmista pakettia ja ihastelen sitä. Ahistun oikein siitä jos en ehdi paketoida lahjoja kunnolla.

Tällä hetkellä olen hullaantunut tapetteihin ja käytän niitä paljon paketeissa.


Ensimmäisenä kummipojalle jo aikaisemmin tehty pipo ja paketti.


Osallistuin vuoden alussa facebookissa olleeseen lahjoita ILOA haasteeseen, jossa lupauduin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle lahjoittamaan jotain tämän vuoden aikana. Yksi kommentoijista oli työkaverini, jolle tein pääsiäiseksi pahvimunia ja väsäilin ne kauniiseen pakettiin.
Äidille väsäsin uuden avainnauhan äitienpäiväksi. Äitini on vaihtamassa työpaikkaa joten ajattelin nauhan tulevan tarpeeseen.


Jokuset villasukatkin on tullut neulottua, valitettavasti yhdet annoin jo pois, enkä muista ole vielä kuvia ottanutkaan. Nyt puikoilla on ystäväni lokavauvalle neulottu unipussi vaunuihin.

3 kommenttia:

  1. Ihania paketteja <3 Tuommosia on ihana antaa ja varmasti myös saada :) P.s. Tarkkaile postiasi ;) Terveisin SNYsi <3

    VastaaPoista
  2. Sama pää kesät talvet! Tää ei oo totta. Mulla on ollu työpöydällä sulle yks juttu, joka mun on pitäny pistää vasta kolmeen pakettiin. Tänään vein sun paketin postiin ja just äsken huomasin et se on TAAS tuossa pöydällä. Tää ei voi olla totta. Kenties seuraavaan pakettiin...

    VastaaPoista
  3. :D tunnistan myös itseni, kesän lähestyessä päänuppi alkaa pehmetä ;) sain tänään ilmoituksen postista ja huomenna käyn hakemassa paketin.

    VastaaPoista