maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uskomattomaakin uskomattomampi paketti SNY:ltä

Toukokuun paketti saapui ajallaan, mutta mahdoton työkiire ennen kevätjuhlaa piti tämän open niin kiireisenä, ettei bloggaamaan ehtinyt. Nyt sitten vihdoin lomalla on aikaa!

A-I-V-A-N U-S-K-O-M-A-T-O-N paketti saapui postista. Hihkuin, pompin ja kiljuin, näytin miehelle, hypin ja pompin taas. Hymyilin.

Jo ennen paketin sisältöä kaivaessa ilahduin keltaisuudesta.


Paketissa oli myös kirje <3 ja ihana ohje tossuihin..pääsee varmasti kokeiluun nyt kesällä! Paketti oli niin huikea ja SUURI, että menin ihan sekaisin :D


Sieltä löytyi esimerkiksi SNY:ni itse tekemä pulloesiliina todella kaunein kuvioin. KnitPron virkkauskoukut, tälläisiä hienouksia miulla ei oo koskaan ollutkaan.


...auringonkukansiemeniä ja teetä,


sekä silmukkamerkkejä!


Sanooka nyt, voiko tällaista pakettia ollakaan?
(psst. oli muuten vaikea taivuttaa tuo uskomattomaakin uskomattomampi!)

10 kommenttia:

 1. Ihana paketti!!
  Ja kiva tossuohjekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aloittelin jo sitä vähän, jospa kohta pääsisin bloggaamaan :)

   Poista
 2. Voi olipas ihanaa :D Mä oon aivan täpinässä ollu, koko ajan pommittanu emolle, et jokojokojoko... Emo varmaan on jo sitä mieltä et tuota levotonta häirikköä ei voi ottaa seuraavalle kierrokselle ;) Mä niin jänskäsin et mahdatko tykätä paketista. Oon koko ajan yrittäny itelleni hokea, muista: hän on opettaja, koulut on loppumassa... Tärkeysjärjestys... Mutta silti!! Oon ollu niin täpinöissäni tuosta paketista että en meinannu millään malttaa oottaa sun kommenttia. Kuten kerroin jossain kohti, että mulla on pyöriny pöydällä ne pari juttua. Taidanpa lähettää ne tässä ennen virallista kesäkuun pakettia. Voi että mulla on nyt hyvä fiilis <3 Seuraavaa pakettia odotellessa. SNY nro 15

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen tosiaan, että blggailu meni näin pitkälle...pari viimeistä viikkoa tunnuin olevan yötä myöten töissä tai reissussa oppilaiden kanssa. Nyt on vihdoin ihanaa aikaa hypistellä lankoja, suunnitella ja ennenkaikkea TEHDÄ :)

   Poista
  2. Ja kirje oli muuten ihana piristys! :) niitä niin harvoin enää saa

   Poista
  3. Tarkoitus oli ensin kirjottaa käsin... Mutta ajattelin että en ole varma oisitko saanu tekstiä selville enää apteekissakaan, koska lähes kaikki menee niillekki nykysin koneella kirjotettuna ;) Lähiaikoina on lähdössä sulle se viimeinen ja paljastava paketti... haikein mielin sen lähetän <3 Oli todella hauskaa yrittää kehitellä jotain mielekästä postia ja aina jännittää tuleeko mieluinen paketti :)

   Poista
 3. Tänään lähti tulemaan kesäkuun paketti <3

  VastaaPoista