torstai 19. kesäkuuta 2014

Viimeinen paketti

Eilen hain viimeisen paketin postista. Nyt leikki on sitten loppu. Ihanaa oli tulla yllätetyksi ja erityisesti yllättää toisia! Osallistun uudestaan vielä mukaan, pidin niin paljon neuleystäväringistä. Erityinen kiitos emollemme Heidille, joka on niin ahkerasti jaksanut päivitellä SNY2014-blogia sekä käynyt aina kommentoimassa rinkiläisten kirjoituksia :)

Kuka olikaan minun neuleystäväni?


Ystäväkseni paljastui Kati! Hän on saanut ilahduttaa minua tämän kevään ajan paketeilla, korteilla ja blogikommentoinnilla. Kiitokset ihanalle neuleystävälleni, tulempahan jatkossakin seuraamaan blogiasi ja kommentoimassa välillä tarinointiasi :)

Kiiiiiiitos piristyksestä!

Viimeisestä paketista paljastui kylmälaukku, selvästi kesälomaa ajatellen. Laukussa oli kaksi eriväristä Svartafaretin Home Sweet Home kerää ja ohje pannunalusiin  sekä JÄTTIMÄINEN virkkuukoukku! Miehenikin tokaisi "Tuon minäkin hyväksyn" :D
Heti rupesi kutkuttamaan, että mistäs sitä saisi juhannukseksi matonkuteita virkattua mattoa varten...saa nähdä ehdinkö vielä kaupoille.Nyt pakkaillaan tavaroita juhannusta varten, huomenna aikaisin aamulla torin kautta Punkaharjulle. Kyllä tuo sääkin näyttäisi hiukan enempi kesäiseltä kuin alkuviikosta. Kaikille ihanaa juhannusta! Ja varovasti vesillä!


4 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle osallistumisesta.

  Todella ihana, viimeinen paketti tälle kierrokselle. Kaunis kylmälaukkukin mukana.

  Ja mitäs herkkuja onkin lähdössä mukaan :).

  Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Oottepa hyvän näkösten eväitten kanssa lähdössä :) Ihanaa juhannusta, levätkää ja nauttikaa toisistanne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateesta huolimatta ihanaa Suomen kesänjuhlaa vietellään <3

   Poista